Presentació de “Podries ser tu – Recomanacions i Guia d’estil sobre sensellarisme”

Aquesta publicació s’adreça als mitjans de comunicació i als representants polítics per donar-los eines que contribueixin a desestigmatizar la imatge que la ciutadania té de les persones en situació de sensellarisme. Una imatge que sovint respon a prejudicis i idees preconcebudes que s’allunyen de la realitat.

És també una reflexió al voltant del sensellarisme, un fenomen multicausal que va més enllà de les persones que viuen al carrer. En situació de sensellarisme estan les persones sense sostre, les persones sense llar i les persones que viuen en un habitatge insegur i/o precari.

La Guia ha estat elaborada per les entitats membres de la XAPSLL amb la col·laboració del Consell de la Informació de Catalunya (CIC) i ha estat promoguda per l’Àrea de Drets Socials de l’Ajuntament de Barcelona.

Aquest dimecres 23 a les 10.30 h, el Col·legi de Periodistes (Rambla de Catalunya, 10) acull l’acte de presentació amb la participació de la Laia Ortiz, tinenta d’alcalde de Drets Socials de l’Ajuntament de Barcelona, els membres de la XAPSLL, Jesús Ruiz i Lluís Guilera Roche, Domingo Marchena, periodista, i el Roger Jiménez, President de la Fundació Consell de la Informació de Catalunya.

Recomanacions sobre el tractament informatiu de les persones sense llar

Guia d’estil sobre sensellarisme