La perspectiva de gènere en l’atenció a persones sense llar

Les dones en situació de sensellarisme seran les protagonistes de la IV Jornada tècnica de la XAPSLL que tindrà lloc dijous 1 de desembre al Centre Cívic Pati Llimona (C. Regomir, 3).

El sensellarisme té moltes cares i, malgrat que les més visibles són majoritàriament masculines, no és cert que sigui un problema social que no afecta a les dones. El sensellarisme femení és menys visible perquè es manifesta fora de la via pública. Les dones protagonitzen formes d’exclusió residencial vinculades a l’àmbit privat, el sensellarisme que es viu de portes endins, situacions de precarietat habitacional que no tenen presència a la via pública però que limiten la capacitat de dur a terme un projecte de vida autònom i les possibilitats de sortir de situacions de pobresa extrema.

És per això que la IV jornada tècnica de la XAPSLL vol centrar la seva atenció en les dones que viuen en situació de sensellarisme.

A continuació trobareu el detall del programa de la trobada a la qual estan convidades totes les entitats membres de la Xarxa i totes aquelles persones que, per la seva tasca, estiguin interessades. Donat que l’aforament és limitat cal que us inscriviu enviant un correu a: xapsllb@gmail.com.

Consulta el programa.