Ja et pots inscriure pel recompte 2023

El proper dimarts 30 de maig, la Xarxa d’Atenció a Persones Sense Llar (XAPSLL) de la ciutat de Barcelona realitzarà el Recompte de persones sense llar 2023.

La XAPSLL forma part de l’Acord Ciutadà per una Barcelona Inclusiva i està formada actualment per trenta-set entitats i organitzacions. L’Ajuntament de Barcelona n’és l’impulsor i un membre de la xarxa.

La xarxa promou cada dos anys el Recompte de persones sense llar, amb els objectius de sensibilitzar la ciutadania envers el sensellarisme i de visibilitzar i dimensionar aquesta realitat social a la ciutat de Barcelona.

Per això us convidem a participar la nit del 30 de maig en el Recompte, recorrent la ciutat i comptabilitzant les persones que pernocten al carrer compartint aquesta tasca amb persones voluntàries i persones professionals que atenen les situacions de sensellarisme a la ciutat de Barcelona. Es preveu una dedicació entre les 22 hores i les 2.00h.

Uns dies abans us oferirem una formació voluntària i la mateixa nit reforçarem quina és la vostra tasca i exposarem què significa i representa el sensellarisme. No estareu sols/es: formarem equips de persones voluntàries i persones professionals en l’atenció de persones per recórrer els diferents districtes i barris de Barcelona.

Animeu-vos a acompanyar-nos a prendre consciència d’aquesta realitat que, molt sovint, passa desapercebuda a la nostra mirada.

Trobareu el formulari d’inscripció de voluntariat al web:
https://app.recomptebcn.cat/.
Per qualsevol dubte, també podeu contactar-nos per correu electrònic a l’adreça voluntariatrecompte@bcn.cat