Inscripcions obertes pel Recompte 2017

El passat 18 d’abril es van obrir les inscripcions al voluntariat per realitzar l’acció conjunta de Recompte de persones dormint al carrer a tota la ciutat de Barcelona.

L’objectiu és realitzar un Recompte exhaustiu que aporti dades i que, al mateix temps, permeti a la ciutadania entrar en contacte amb la problemàtica de les persones sense llar. El Recompte té una doble finalitat: contribuir a millorar la capacitat de resposta dels serveis a les persones sense llar i sensibilitzar a la població sobre aquest fenomen.

S’ha habilitat la pàgina web oficial http://recompte.barcelona, on qualsevol pot obtenir tota la informació sobre el Recompte, com s’organitzarà aquest any i, sobretot, com fer-se voluntari/ària a través d’un senzill formulari. Per participar en el Recompte 2017 només cal ser major d’edat, tenir ganes i disponibilitat la nit del dimecres 17 de maig.

Des de la XAPSLL (Xarxa d’Atenció a Persones Sense Llar), volem estendre el compromís que tenim amb les persones sense llar i la defensa dels seus drets a totes les entitats implicades en la ciutat de Barcelona. Així, la mateixa nit realitzarem un Recompte de persones allotjades en equipaments municipals, concertats i d’entitats privades, com també una mapificació dels recursos existents, per tal de fer una diagnosi més actual de la situació.